ČINJENICE KOJE DOKAZUJU DA JE ŽENA VODOLIJA STVORENA ZA LJUBAV

Šta je karakteristično za žene rođene u ovom znaku? Damama rođenim u ovom znaku najzanimljivija igra je igra ljubavi! Zato morate biti psihički spremni da odgovorite na izazove koji se nameću od snažne volje nezavisne žene. Jer, i kada ne traže pažnju, one je dobiju. Teško ju je voljeti – komentari su koji se često mogu čuti.

Za ženu Vodoliju ljubav je igra u kojoj ona ima više uloga pred svojim partnerom, jer odnos želi držati zanimljivijim. To ne znači da će ona da se zaljublji tako lako, naprotiv, potrebno je neko vrijeme da ona bude u stanju da se emotivno veže i da veruje svom partneru. Ključ uspješne veze za nju je komunikacija i ona može da doprinese pojačavanju svake emocije u vezi. Možete joj biti jako dobar prijatelj, ali i u tom slučaju, do njenog srca potrebno je neko vreme.

Nezavisnost je nešto što obilježava ovu ženu. Traži to od partnera, a spremna je da mu to isto da. Ukoliko je partner ljubomoran i posesivan, povući će se iz takve veze, zbog želje za slobodom i nesputanošću. Uviek u njoj postoji dio koji drži samo za sebe. Njen idealan partner treba da bude intelektualno jak i da razumije njenu različitost. Voli slobodu, lojalna je i očekuje isto od partnera. Tolerantna je i rijetko pokazuje tešku narav. Ako je pustite da slijedi svoj san i cilj, voljet će vas zauvijek. Ona je ta koja će biti uz vas i u dobrim i u lošim situacijama, bez kukanja.

Kada se zaljubi i oseti iskrenu ljubav, ona će se prepustiti svom partneru slobodno i potpuno. Originalna je i nepredvidiva, može da iznenadi partnera sa stvarima koje do sada nije doživio. Ukoliko imate očekivanja, ne iskazujete ih jer kada Vodolija oseti da joj je individualnost kompromitirana u vezi, ona će poželjeti distanciranje.

Potrebno joj je dati dovoljno prostora da prati svoje vlastite ciljeve i zadrži svoj društveni krug u kome se kreće. Na taj način uvjerit ćete je da ste razumjeli njenu potrebu za slobodom i da u vama može videti idealnog partnera. Ona često zna da sakrije emocije, ako vas ne zove ne znači da ne misli na vas.

Zanimljivo je da Vodolije često mogu da pokazuju sasvim suprotno osobine. Sa Saturnom, kao njihovim glavnim vladarom, neke od njih su konvencionalne, visoko disciplinovane i stroge što se tiče novca, dok one druge vole da žive život punim plućima i bez društvenih pravila.

Ako želite ravnopravnost, onda je žena Vodolija pravi izbor za vas. Ona se nikad neće pretvarati da je ono što nije, ono što vidite to i dobijete – orginalnu ženu, nepredvidivu i svoju.

Izvor: cicimici

Ako vam se sviđa tekst, kliknite LIKE